Informatika bolt és szervíz egyben Szolnokon a Széchenyin

Az INFORMpatika szolgáltatásairól bővebben

Az alábbiakból árainkról és szolgáltatásainkról juthat részletes információhoz. Ha felkeltettük érdeklődését és bármilyen kérdése lenne keressen elérhetőségeinken, vagy fáradjon be üzletünkbe!

Általános tájékoztató díjainkról

 A megadott árak tájékoztató jellegűek egy átlagos komplexitású probléma megoldására vonatkoznak. Bruttó összegek és forintban értendőek. Egyedileg a munka bonyolultságának a függvényében az árak nagyobbak, de akár kisebbek is lehetnek.

Diagnosztika

Szolgáltatásaink megrendelése és igénybevétele esetén a tanácsadás minden esetben ingyenes. 

Amennyiben szakértői véleményre van szüksége (pl. biztosítói kárrendezéshez) a díjazás egyedi megállapodás alapján történik.

Óradíjak

A szerelés óradíja bruttó 5.000.- Ft.

A helyszínen végzett munkák kiszállási díjai

Alapdíj bruttó 3,000.-Ft (ezen felül Szolnok területén belül nem kell fizetni)
Szolnokon kívüli munkák esetén az alapdíjon felül bruttó 200.- Ft / km.

A laptop szerelés óvatos határozottságot kíván.
Horgász Attila munkában 2

Javítás, karbantartás, adatmentés, hálózatépítés és weboldal fejlesztés

 

Számítógépek, számítástechnikai eszközök javítása, karbantartása, bővítése

Egyszerűen detektálható hibánál, illetve a Vásárló által definiált hiba/igény esetén bevizsgálási díjat nem számítunk fel. Egyéb esetekben a bevizsgálás díja bruttó 2,000.-Ft. Az elvégzendő munkák megállapítása esetén egy árajánlatot kap, mely tartalmazza a szükséges alkatrészek árát, valamint a becsült munkadíjat is.

Adatmentés, vírusírtás

Az adatmentés ára függ a sérülés okától, nagyságától és fajtájától. Minden esetben szükség van egy állapotfelmérésre, melynek díja bruttó 3.000.- Ft. Ezt követően kaphat árajánlatot az adatmentésre. A vírusirtás ára kevésbé függ a körülményektől, jellemzően bruttó 3.000.- Ft-tól 6.000.-Ft-ig.

Hálózatok kiépítése

Ilyen igény esetén minden esetben helyszíni igényfelmérés és az alapján egyedi árajánlat készítése szükséges.

A helyszíni igényfelmérés díja a kiszállási díj alapján:

Alapdíj bruttó 3,000.-Ft (ezen felül Szolnok területén belül nem kell fizetni).
Szolnokon kívüli munkák esetén az alapdíjon felül bruttó 200.- Ft / km.

Átalánydíjas karbantartás, szervizelés

Lehetőség van átalánydíjas szolgáltatás kérésére, melynek keretében adott havi díjért adott mennyiségű munka elvégzése történik meg. Mivel a telephely, a gépek állapota, fajtája, felszereltségek és egyedi kívánságok csak személyesen felmérhetők, így kérje egyedi ajánlatunkat.

Weboldalfejlesztés

Egyedi igények alapján, WordPress alapú honlapok szerkesztése többféle célra és környezetbe. Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk!

Értékesítés

Új és felújított számítástechnikai eszközöket és szoftvereket értékesítünk magánszemélyeknek, cégeknek és közintézményeknek egyaránt. 

Komplett számítógépek, irodatechnikai eszközök értékesítése

Ez esetben igény szerint lehet új márkás, illetve felújított, prémium termékek értékesítése is. Minden esetben (felújított esetében is) 1-2 év garanciával!

Számítástechnikai alkatrészek értékesítése

Alkatrészek árusítása, kérés esetén tanácsadás. Amennyiben igényli alkatrészekből egy egyedi asztali gépet is összeszerelünk. Ez esetben az alkatrészek árát és jellemzően 2-3 óra szerelési díjat, valamint az operációs rendszer díját kell fizetnie.

Egyedi asztali gép értékesítése

Amennyiben igényli alkatrészekből egy egyedi asztali gépet is összeszerelünk. Kívánsága lehet akár egy egyszerű irodai gép, vagy egy tervezői gép esetleg egy, a legújabb játékokat is futtatni képes asztali komputer is. Mi összerakjuk.

Ez esetben az alkatrészek árát és jellemzően 2-3 óra szerelési díjat, valamint az operációs rendszer díját kell fizetnie.

Szoftverek értékesítése

Vírusirtó szoftverek, operációs rendszerek, irodai szoftverek, játékok, tervezői szoftverek. Amennyiben a szoftvert nálunk vásárolta úgy a telepítése ingyenes.

Eredeti és utángyártott kellékanyagok értékesítése

Jellemzően nyomtatókhoz tinták és tonerek értékesítése meglepően jó áron.

Ajándéktárgyak értékesítése
  • Partnerünk a boltolo.hu szublimációs nyomtatási technológiával egyedi ajándékokat készít (egérpadokat, bögréket, táskákat, telefontokokat stb.)
  • Szolnoki ajándékokat megrendelhet és átvehet a mi boltunkban is. Akár budapesti ajándékokat is, de abban az esetben talán mégis célszerűbb a boltolo.hu-n intézni a szállítást ?

 

Nyitott DELL laptop jobb oldali sarka közelről

Miért ajánljuk a boltot?

Személyes kapcsolat

A boltban hasznos tanácsokkal, az igényeknek megfelelő kiszolgálásban lesz része, mindig kedvesen és mosolyogva várjuk Önt!

Raktárkészlet

A leggyakoribb termékek raktáron vannak, így nem kell napokat várnia a csomagjára. Raktárunkban közel 250 féle árucikk található.

Nem csak a munkám

A számítástechnika nem csak a munkám, a hobbim is , így a legújabb technologiákat és fejlesztéseket ismerem, és javaslom.

Azért vagyunk, hogy segítsünk. Írjon üzenetet:

Válasszon:

üzletünk címe

5000 Szolnok,
Széchenyi I. krt. 121/B

nyitvatartás

H-P: 13.00 – 18.00
SZ-V: Zárva

telefon

+36-20-221-6823

Az INFORMpATIKA Számítástechnika Szaküzlet és Szervíz Szolnokon a Széchenyi lakótelepen, a térképen jelzett helyen található. A parkolás a bolt előtt és a környéken ingyenesen biztosított, valamint a 24, 24A, 4A, 33, 34, 34A, 34B, 34Y, és 34E buszok megállói is (mindkét irányban) 100 m-en belül találhatóak.