IT SZOLGÁLTATÁSOK SZOLNOKON

Az Informpatika szaküzletben azért dolgozunk hogy Ön elégedett legyen

Cégünk a TIRÜNSZ Kft. Amennyiben a Kft-ről szeretne többet megtudni kérjük látogasson el a www.tirunsz.hu weboldalra.

www.tirunsz.hu

Pár szó az INFORMpATIKA boltról és szervízről

Számítástechnika szaküzletünk Szolnok Széchenyi krt. 121/B szám alatt a Széchenyi lakótelep belvároshoz közelebbi részén található, mind autóval, mind tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Várjuk Önt Szolnokról, a város vonzáskörzetéből, de akár az egész országból is, ha új vagy felújított számítástechnikai eszközre van szüksége, jó áron, garanciával.

Ugrás a térképre

Kicsit bővebben a boltról

 

Bár ez egy kis alapterületű informatika bolt és szervíz, de törekedünk arra, hogy a leginkább keresett árukat, valamint a javításhoz szükséges alkatrészeket állandóan készleten tartsuk. Ha pedig mégsem található meg készletünkben a keresett cikk, úgy azt két munkanapon belül beszerezzük. Rövid felsorolás példaként, a teljesség igénye nélkül, a raktáron tartott cikkekről (kb. 235 féle különböző termékből egy-két darab):
• notebook-ok
• asztali számítógépek
• monitorok
• SSD-k
• RAM-ok
• processzorok
• alaplapok
• videokártyák
• pendrive-ok
• stb.

Akciós ajánlatainkWebshopunk

Személyes hitvallásom

 

Pár szó rólam: Horgász Attila vagyok és én dolgozom a boltban. Én végzem a beszerzést, az eladást, a javítást és én adok tanácsokat is. A mindennapokban ennek az előnyeit Ön élvezi (lásd alább) az általam viselt hátrányai pedig közel sem olyan nagyok, tekintettel arra, hogy egyrészt már több, mint 6 éve végzem ezt a tevékenységet, másrészt szeretem csinálni, mert változatos, mert mindennap hoz kisebb-nagyobb új kihívásokat és azért is, mert szeretek emberekkel kommunikálni. A kis üzlet és egyszemélyes kontakt előnye az, hogy bármilyen ügyben keresnek én döntésképes vagyok, nem kell a kollégára vagy a főnökre várni (akik olyankor, amikor szükség lenne rájuk, úgyis mindig elérhetetlenek )

Akciós ajánlataink
Attila notebook-ot szerel

 ÜZLETÜNK ELÉRHETŐSÉGEI

 

 Cím: 5000 Szolnok, Széchenyi krt. 121/B

 Telefon: +36-20-221-6823 (Kérjük, hétköznapokon 9.00 – 19.00 között keressenek! Egyéb időpontokban e-mail-ben várjuk megkeresésüket, amire a lehető leghamarabb válaszolunk.)

e-mail: informpatika@tirunsz.hu

Nyitvatartási idő:

 

Hétfő: 13.00 18.00
Kedd: 13.00 18.00
Szerda: 13.00 18.00
Csütörtök: 13.00 18.00
Péntek: 13.00 18.00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA

 

A parkolás a bolt előtt és a környéken ingyenesen biztosított, valamint a 24, 24A, 4A, 33, 34, 34A, 34B, 34Y, és 34E buszok megállói is (mindkét irányban) 100 m-en belül találhatóak.